tisdag 23 november 2010

Inte helt vanlig natt.

Det började med att Casper kissade i sängen, första gången sen vi tog bort blöjan i somras. Men det var lite mitt fel också, vi glömde både jag och Casper hans kissande före vi for och sova. Han vaknade inte själv av det, jag såg det bara när jag sku fara och sova, som tur var sov han i sin egen säng. Jag flyttade upp honom i vår säng och där fick han sova istället, fick dra bort alla sängkläder inklusive madrassöverdraget i hans säng.
Kanske en timme senare vaknade han och grät och sa att han behövde på pottan. Han kissade jättemycket.
Vi somnade om, han vaknade igen och grät. Vi somnade om, han vaknade igen och grät, hade sjukt i magen, sku på pottan. Han prutta en gång så for vi och sova igen. Han vaknade igen och grät, denna gången var han hungrig, nu var klockan ca. 2. Jag hämtade en yoghurt åt honom, han ville inte äta så vi började sova igen. Icke sa nicke, nu sku han dricka, sen sku vi läsa en bok, sen somnade han äntligen och vi sov tills telefonklockan ringde 8:30!!
Såg att det hade varit fullmåne inatt, kanske det som spökat, han brukar alltid sova så bra annars, på sin höjd vakna och vill ha tutten(napp) eller täcket på.
Det var den natten.
Vi har varit till Vestanlidgården på ÖD idag och så har vi sovit 2½ timme på dagen!!!! Får se hur länge vi är uppe ikväll då.

K är i Purmo, men vi hoppas han är på kommande hem snart!

På torsdag ska jag kanske och simma med mommo och M, på kvällen då de har släckt lamporna!

Inga kommentarer: