tisdag 8 februari 2011

sommarkläder

Fick hem H&M:s barnklädskatalog idag, och där fanns faktiskt massor med fina sommarkläder jag sku vila ha åt Casper! Men det får såklart vänta tills början av sommaren ;)

Idag har Casper haft dagisdag. 9-11:30. Det gick suveränt även idag, inget gråt, utan en glad Casper som gick in. Gårdagens gråt berodde säkert på att det hade varit helg emellan.
Sen for vi till loppis och till Prisma på café. Jag och Casper for sedan till mommo och F's eftersom K sku laga taket hemma, vilket han inte ens hann börja med för när han hade lagat undan allt och ställt klart åt sig var det redan kvällen. Men han får ta nya tag imorgon, för imorgon ska taket upp!
Iaf så sov vi en timme eller två vid mommo och F's, och det var sååååå skönt, har varit så otroligt trött på sista tiden. Imorgon ska vi sova läääänge.

Nu ska jag och Casper fara i sängen och se på "Peffa Pig" (Peppa Pig) före vi somnar.


PS. Vår hund hade fått i sig nå gammalt vatten me nå medel i som K av någon anledning lämnat fram i wc:n, så hon har haft riktigt lös mage nu två dagar, vi vaknade igår morse av att köket var fullt med bajs, stackarn.
Men som tur är har det börjat gå om nu!




Bilderna tagna från hm.com

2 kommentarer:

Ett minne sa...

Såg också på didär kläderna och vila bara klick hem dom! Men det får nog vänta så man vet lite vad alex har för storlek sen till våren :)

Johanna sa...

Di e ju så färgglad å härli! :) Jo, Alex som växer snabbare ere kanske svårare ti veta storlek, tå di böri va i Caspers ålder kan di ju ha sama storlek liti länger :D