torsdag 3 maj 2012

Flottigt hår och den där förbenade sängen.

Har masserat in Mejas hårbotten med olja idag, och självklart blev hälften av håret också oljigt, och huuur ska man få bort det då? Tvättade det två gånger med babytvål i badet och håret är fortfarande så flottigt att det ser vått ut. Nå, hon kan ju ha sidbena nu, de sku aldrig hållas annars.

Vi fick en liten nattgäst inatt, Caspers kusin Melinda ska övernatta då båda hennes föräldrar och hennes mormor ska jobba, Casper har väntat hela kvällen på henne, hoppeligen somnar de innan midnatt eftersom hon ska till dagis imorgon.

Och Meja och hennes säng då. Igår var värsta kvällen hittills, hon var som vanligt upp och ner hid och dit och överallt, efter en stund föll hon raklång bakåt och slog i huvudet vilket resulterade i att hon gallskrek i 10 minuter, ingenting hjälpte. Det är lite farligt det där, men vad ska man göra så att hon inte slipper och stå upp i sängen?
Sku vara med en spjälsäng utan spjälar. Försökte med att lägga på henne Caspers gamla sovpåse, men det hjälpte inte ett dugg, nå hon var iaf inte iskall då hon vaknade som hon brukar vara annars då täcket åker av.

Men alltså, ni kan inte förstå hur stark Meja är, man får ta i med kraft för att få lös henne, eller lossa på hennes fingrar en i taget, hon håller i otroligt hårt, och drar sig fram med armarna, drar sig upp och stå med armarna, hon lär bli muskulös snart. Hehe.

Inga kommentarer: